Akcia nový Volkswagen Golf

Vydané:



Akcia nový Volkswagen Golf

Získajte nový Golf už od 19 990 € alebo Golf s atraktívnou výbavou LIMITED v hodnote až do 3 120 € zadarmo a bonusom 2 000 € navyše!

Nová verzia klasiky. Nový Golf

Golf oslavuje svoje 50. výročie novým dizajnom, modernejšími funkciami a vyšším výkonom. Nový Golf eHybrid spája inovácie a efektivitu: Vďaka rýchlemu nabíjaniu jednosmerným prúdom, pôsobivému elektrickému dojazdu a efektívnym variantom motorov vylepšuje potešenie z jazdy. Okrem základného vybavenia je Golf dostupný v troch vybaveniach: Life, Style a R-Line, pričom každá ponúka jedinečný zážitok z jazdy. Ponuku dopĺňa parkovací asistent Plus a Pro, Matrix LED svetlomety IQ.LIGHT a intuitívny hlasový asistent "IDA".

Harmonicky zladené: Nový Golf urobí dojem vďaka svojmu osvetlenému logu Volkswagen a elegantným nárazníkom. Pozornosť upúta aj novými prednými svetlometmi a zadnými svetlami s voliteľnými dynamickými smerovými svetlami. LED svetlomety sú rovnejšie, vizuálne výraznejšie a smerom dovnútra sa výrazne zužujú. Golf môže byť vybavený aj novými zadnými 3D LED svetlami, ktoré sa dajú konfigurovať prostredníctvom systému infotainment. Vďaka trom rôznym svetelným scénam "Welcome" a "Goodbye" ponúka Golf osobný charakter.

Viac modelu Golf, viac štýlu: nové čalúnenie sedadiel z látky alebo ArtVelours a stredová konzola vo vysokolesklom prevedení dodávajú interiéru nového modelu Golf väčšiu dávku exkluzivity. S voliteľným displejom systému infotainment s uhlopriečkou 32,7 cm (12,9 palca) si užijete zábavu, správy a navigáciu na novej úrovni. A voliteľné kožené sedadlá s ventiláciou a sériový multifunkčný volant s klasickými tlačidlami zabezpečia väčší komfort na vašich cestách.

Bez ohľadu na to, kde a kedy cestujete: chceme, aby ste si zachovali prehľad. Voliteľné Matrix LED svetlomety - IQ.LIGHT zabezpečia lepšiu viditeľnosť v noci vďaka výkonným svetlám do diaľkyMatrixová technológia umožňuje jazdu s nepretržite zapnutými diaľkovými svetlami bez oslňovania ostatných účastníkov cestnej premávky. Energeticky úsporné svetlomety sú charakteristické ich vysokou účinnosťou.

Pre bližšie informácie kontaktujte našich predajcov Volkswagen. Zašleme vám cenovú ponuku vozidla, ponuku financovania aj poistenia!