Akcia nový Volkswagen Golf Variant

Vydané:



Akcia nový Volkswagen Golf Variant

Získajte nový Golf Variant už od 20 990 € alebo Golf s atraktívnou výbavou LIMITED v hodnote až do 3 120 € zadarmo a bonusom 2 000 € navyše!

Dostatočný priestor pre vaše potreby. Nový Golf Variant

Golf Variant predstavuje optimálne vozidlo pre tých, ktorí potrebujú mať viac priestoru a súčasne sa chcú cítiť ako v modeli Golf. Osvetlené logo Volkswagen, atraktívne nárazníky a nové predné a zadné svetlá s voliteľnými dynamickými smerovými svetlami sa postarajú o moderný vzhľad.

Golf Variant ponúka dostatok priestoru pre priateľov alebo rodinu: na sedadlách čalúnených látkou, mikrovláknom ArtVelours alebo na voliteľných sedadlách čalúnených kožou s funkciou aktívnej ventilácie budú vaše jazdy pohodlné. Užívajte si komplexný infotainment prostredníctvom voliteľného displeja systému infotainment s uhlopriečkou 32,7 cm (12,9") a využívajte výhody multifunkčného volantu s klasickými tlačidlami.

Pri modeli Golf Variant môžete očakávať veľkorysý batožinový priestor s objemom až 1 642 litrov. A s voliteľnou funkciou "Easy Open & Close" dokážete otvárať a zatvárať batožinový priestor, aj keď nemáte voľné ruky: Stačí malý pohyb nohou pod zadným nárazníkom.

Bez ohľadu na to, kde a kedy cestujete: chceme, aby ste si zachovali prehľad. Voliteľné Matrix LED svetlomety - IQ.LIGHT zabezpečia lepšiu viditeľnosť v noci vďaka výkonným svetlám do diaľky. Matrixová technológia umožňuje jazdu s nepretržite zapnutými diaľkovými svetlami bez oslňovania ostatných účastníkov cestnej premávky. Energeticky úsporné svetlomety sú charakteristické ich vysokou účinnosťou.

Pre bližšie informácie kontaktujte našich predajcov Volkswagen. Zašleme vám cenovú ponuku vozidla, ponuku financovania aj poistenia!