Akcia Audi A6 Allroad

Vydané:



Akcia Audi A6 Allroad

Audi A6 Allroad quattro je synonymom pre dokonalý zážitok z jazdy, kombinujúc v sebe všestrannosť, luxus a technické inovácie. Tento model je navrhnutý pre tých, ktorí požadujú viac od svojho vozidla – či už ide o výkon na ceste, pohodlie v interiéri alebo prémiové zvukové systémy. Pozrite sa bližšie na to, čo Audi A6 Allroad ponúka: 

Jedným z najvýznamnejších prvkov Audi A6 Allroad je jeho legendárny pohon všetkých štyroch kolies – quattro. Tento systém zabezpečuje optimálnu trakciu a stabilitu na akomkoľvek povrchu, či už ide o hladké mestské cesty, kľukaté horské trasy alebo náročný terén. S quattro pohonom sa môžete spoľahnúť, že vaše Audi bude vždy pripravené na výzvy, ktoré vám cesty prinesú.

Interiér Audi A6 Allroad je miestom, kde sa stretnú komfort, funkčnosť a štýl:

  • Športový kožou čalúnený volant: S multifunkčným ovládaním a funkciou radenia, šedé kontrastné prešívanie pridáva na športovom vzhľade.
  • Pedále a opierka chodidla z ocele: Dodávajú interiéru prémiový vzhľad a odolnosť.
  • Viacfarebné obrysové a ambientné osvetlenie: Umožňuje prispôsobiť atmosféru interiéru podľa vašej nálady a preferencií.
  • Balík "air quality": Zabezpečuje čistý a svieži vzduch v interiéri, čo prispieva k celkovému komfortu cestujúcich.

Audi A6 Allroad nezaujme len svojím výkonom a interiérom, ale aj dizajnom exteriéru:

  • Vertikálne lamely jednodielnej masky chladiča Audi Singleframe: Tieto výrazné dizajnové prvky dodávajú autu nezameniteľný vzhľad.
  • Dizajn bočných otvorov pre prívod chladiaceho vzduchu: Zdôrazňuje športový a robustný charakter vozidla.

Audi A6 Allroad je ideálnym spoločníkom pre tých, ktorí hľadajú luxus, výkon a všestrannosť v jednom balení. Navštívte náš showroom a presvedčte sa sami, prečo je Audi A6 Allroad tou správnou voľbou pre vás!